Novi sajt Kompjuter biblioteke

//Novi sajt Kompjuter biblioteke

Novi sajt Kompjuter biblioteke

Dečaci su ozdravili. Odvela sam ih jutros u vrtić i sada polako ispijam jutarnju kafu. Koliko može da prija samoća. Imam gomilu stvari koje želim da uradim ove nedelje, nekoliko poslova koje moram da završim, započnem ili nastavim.

Volim ponedeljak jer počinje nova nedelja, novi planovi, telefonski pozivi, dogovori, pregovori. Otprilike znam radne obaveze pa se organizujem. Sada ih opet imam mnogo, što je dobro.

Završila sam sajt za Kompjuter biblioteku. Zapravo, završila sam dizajn a sve ostalo je uradio moj kolega. Doradili smo sitnice. Sajt je ok, ispoštovala sam ono što je traženo. Ovo je prvi posao za koji sam napravila više od pet predloga različitog dizajna. Bilo mi je veoma bitno da dođemo do krajnjeg rezultata kojim je klijent zadovoljan. To smo i uspeli, zajedničkim snagama.

Novi izgled sajta Kompjuter biblioteke

Ideja g. Šolajića, vlasnika sajta i izdavačke kuće Kompjuter biblioteka je da se nedeljno menja zaglavlje na sajtu koje će se kreirati po već utvrđenim šablonima a da se uz to za svako zaglavlje napravi tutorial na srpskom jeziku. Vrlo lepa zamisao, ali ćemo videti kako će funkcionisati. Sajt, pored velikog broja knjiga, ima i ogromnu količinu različitih informacija i saveta i svakodnevno se ažurira. Nisam znala za ovaj izvor informacija sve dok nisam dobila poziv da radim na sajtu.

Sviđa ti se članak? Podeli ga sa prijateljima.
By | 2017-12-03T13:28:38+00:00 oktobar 13th, 2008|Iz ugla Web dizajnera|2 Comments

About the Author:

Zaljubljenik u fotografiju, frilenserka u duši, veb dizajnerka, blogerka, urednica i idejni tvorac Foto IN zajednice, majka, supruga. Zabavljam se i razvijam radeći u stvaranju stock fotografije i videa već deset godina. Vodim foto studio za foto i video produkciju Fotostorm u Novom Sadu.

2 Comments

 1. fewd 22. октобра 2008. at 06:01

  Barem ste bubamaru i leptira u hederu mogli izostaviti: http://psdtuts.s3.amazonaws.com/117_Earth/final_1920.jpg

  Nista zlonamerno 🙂
  Samo nastavite da se trudite!

 2. Maja Vasic 22. октобра 2008. at 11:33

  Moj posao je bio da uradim logo i zaglavlje isto kao u tutorijalu i da opišem korake koji su korišćeni, tj, da taj tutorijal prilagodim logou Kompjuter biblioteke. Zaglavlje je zamišljeno tako da se periodično menja po već gotovim tutorijalima i da se po njima pravi e-book.
  U svakom slučaju, koraci se mogu menjati, što ću svakako predložiti vlasniku 🙂

Comments are closed.