Posle samo par dana od postavljanja ovog bloga pojavio se tekst na Draganovom blogu u kome ga je najavio i kratko opisao. Iako sam pokušala da ga još kratko sačuvam od očiju javnosti, nisam uspela, te je ova beta verzija ipak postala svima dostupna.

Ono što mi se veoma dopalo u pomenutom članku je paralela koju je autor diskretno povukao između  dva bloga koja je prikazao: jedan je na samom početku, tek nastao, tek ga čekaju sve dečije bolesti, optimizacije, korekcije, novi dizajn i gomila podešavanja, i drugi, koji postoji već duže vreme i koji je narastao do te mere da se sam izdržava i da autorki predstavlja izvor prihoda a verujem i da ga sa zadovoljstvom uređuje.

I još jedna interesantna činjenica koja mi se veoma dopala je da je to blog koji uređuje mlada žena. Izuzetno me raduje kada čujem za uspeh koji jedna žena može da postigne na poslovnom planu.

To me je podsetilo i na to da sam pored svih obaveza koje sam imala u poslednjih par godina oko dece i pored vrlo kratke pauze koja je prirodno usledila u tom periodu, uspela da se održim i da opstanem. Ponosna sam zbog toga jer je lepo biti uspešna žena i majka.

 

Sviđa ti se članak? Podeli ga sa prijateljima.