Konvertovanje video fajlova u FLV za prikaz na web strani

//Konvertovanje video fajlova u FLV za prikaz na web strani

Konvertovanje video fajlova u FLV za prikaz na web strani

Krajnje jednostavan programčić koji će video fajl konvertovati u FLV (Flash video) koji sam koristila je Riva FLV Encoder. FLV fajl možete postaviti na web stranu pomoću programa za kreiranje web strana, na primer pomoću Dreamweaver-a koji ima jednostavnu funkcionalnost za ubacivanje i podešavanje FLV fajlova i nudi nekoliko skinova za plejer.

Riva FLV Encoder, program za konvertovanje video fajlova u FLV format

Upotrebom FLV fajlova posetioci vašeg web sajta moći će da pregledaju video zapis koristeći kontrole za puštanje, pauziranje i zaustavljanje, isključivanje i uključivanje zvuka.

FLV format podržava većina operativnih sistema a prikazuje se pomoću Adobe Flash Player-a i dodatka za web čitač. Postavljanjem ovog fajla pomoću Dreamweaver-a, program dodaje i dodatne fajlove kao što su izabrani skin i FLVPlayer.

Primer možete videti na sajtu Buddha bara.

Sviđa ti se članak? Podeli ga sa prijateljima.
By | 2017-12-03T13:28:36+00:00 novembar 11th, 2008|Flash|1 Comment

About the Author:

Zaljubljenik u fotografiju, frilenserka u duši, veb dizajnerka, blogerka, urednica i idejni tvorac Foto IN zajednice, majka, supruga. Zabavljam se i razvijam radeći u stvaranju stock fotografije i videa već deset godina. Vodim foto studio za foto i video produkciju Fotostorm u Novom Sadu.

One Comment

  1. shajen 23. новембра 2008. at 00:28

    trazim program za konvertovanje u flv

Comments are closed.