Kada svako radi svoj deo posla – timski rad

/, Nešto lično/Kada svako radi svoj deo posla – timski rad

Kada svako radi svoj deo posla – timski rad

Pre par dana sam ušla u novi projekat. Veliki projekat je u pitanju i veoma se radujem. Prisustvovala sam za sada na dva sastanka i upoznala klijenta i tim sa kojim ću raditi.

Raduje me što sam izabrana za deo tima jer je retkost u današnjim uslovima raditi na ovaj način odnosno raditi svoj posao i ne razmišljati o ostalim poslovima vezanim za izradu sajta (koordiniranje, programiranje, marketing, kodiranje…). Videćemo kako će sve izgledati.

Veliko je olakšanje raditi samo deo projekta jer se u potpunosti posvećujete zadatku i fokusirate se na određene delove projekta, pratite faze razvoja. Sve je tačno definisano, svako zna i radi svoj deo posla a rezultat je zaista sjajan.

Rad u timu je dragoceno iskustvo i zaista je nešto što veoma prija, doprinosi ličnom razvoju i omogućava sticanje novih iskustava i veština.

Sviđa ti se članak? Podeli ga sa prijateljima.
By | 2009-01-30T06:00:20+00:00 januar 30th, 2009|Iz ugla Web dizajnera, Nešto lično|2 Comments

About the Author:

Zaljubljenik u fotografiju, frilenserka u duši, veb dizajnerka, blogerka, urednica i idejni tvorac Foto IN zajednice, majka, supruga. Zabavljam se i razvijam radeći u stvaranju stock fotografije i videa već deset godina. Vodim foto studio za foto i video produkciju Fotostorm u Novom Sadu.

2 Comments

  1. nenad 30. јануара 2009. at 13:59

    Sa srecom u radu i zelim ti uspeh

  2. Maja Vasic 30. јануара 2009. at 16:56

    Hvala Nenade.

Comments are closed.