Kako je lepo ponovo biti dete i raditi posao koji voliš

//Kako je lepo ponovo biti dete i raditi posao koji voliš

Kako je lepo ponovo biti dete i raditi posao koji voliš

Kako je lepo ponovo biti dete i verovati u Deda Mraza. Večeras sam od mog četvorogodišnjeg sina saznala da Deda Mraz pakuje poklone u kutije ali i u kese i da ih ostavlja ispod jelke, da dolazi u vrtić i kod bake i deke.
Kotrljali smo grudve po debelom snegu i bezuspešno pokušavali da napravimo glavu Snešku Beliću, odustali smo i ostavili taj zadatak za sutra.
Ušli smo u kuću smrznutih prstiju, rumenih obraza i mokrih nogu a sneg koji nismo uspeli da očistimo metlom sa čizama i jakni uneli smo svud unaokolo po tepihu u predsoblju. I osušio se. Onda smo skinuli svu mokru odeću i kape i rukavice na kojima su još uvek bile pahulje i stojali smo ispred pećke da se ugrejemo. To me je vratilo u detinjstvo kada sam se sankala u dedinom dvorištu i setila sam se tog predivnog osećaja zadovoljstva koje zima budi u detetu. Ponovo sam bila dete i osećala sam se predivno.
Moji dečaci su zaspali veseli i prepuni utisaka a ja se vraćam svojim obavezama. Rok za kraj posla se bliži i treba zapeti a ja sam srećna jer mi posao dozvoljava da radim kada mogu i hoću. I pored svih negativnih strana, divno je biti sajber-frilenser-mama jer bih u suprotnom propustila zadovoljne osmehe mojih dečaka i sve igre na snegu. Sneška ćemo završiti sutra i biće najlepši, a posao će biti završen na vreme.

Sviđa ti se članak? Podeli ga sa prijateljima.
By | 2014-11-01T00:37:08+00:00 decembar 16th, 2009|Nešto lično|9 Comments

About the Author:

Zaljubljenik u fotografiju, frilenserka u duši, veb dizajnerka, blogerka, urednica i idejni tvorac Foto IN zajednice, majka, supruga. Zabavljam se i razvijam radeći u stvaranju stock fotografije i videa već deset godina. Vodim foto studio za foto i video produkciju Fotostorm u Novom Sadu.

9 Comments

 1. Milko 17. децембра 2009. at 07:48

  Super,zima je super 😀

  Samo,preporučujem ti da se ne grudvaš na poslu,te da na samom vrhuncu sreće ne strefiš grudvom šeficu,pa da se onda treseš ne od zime,no od mogućnosti otkaza :lol

  fin tekst.. 😉

  pozz

 2. Maja Vasic 17. децембра 2009. at 08:00

  Teško da ću strefiti šeficu 😉

 3. Danijel Šivinjski 17. децембра 2009. at 13:07

  Sajber-frilenser-mama, haha, sjajno.
  Eto ja u ponedjeljak napunio 18 godina i sad sam kao stariji, moš’ mislit, dijete iz mene neće još dugo izaći. Kad smo kod Sneška Belića, kod nas je u Puli danas padao snijeg, kako kažu nakon 8 godina… grudvanje i to.

  Pozdrav.

 4. Milko 17. децембра 2009. at 17:48

  Otkud znaš,možda ti padne na pamet da počneš da grudvaš samu sebe 🙂

 5. Maja Vasic 17. децембра 2009. at 17:51

  @Danijel
  srećan ti rođendan i neka dete zauvek živi u tebi 🙂

  @Milko
  🙂

 6. Danijel Šivinjski 18. децембра 2009. at 16:42

  Vječno (;

 7. Milko 1. јануара 2010. at 16:11

  Srećna Nova i sve najbolje tebi i tvojima 😉

  P.S.

  očekujem novi tekst…;)

  pozzz

 8. CyberCat 1. јануара 2010. at 17:03

  Hvala, takođe. Biće novi tekst uskoro.

 9. […] s čim ćemo sigurna sam obradovati najviše našu dečicu –  janavi i Pahulje. Interesuje li Vas Kako je lepo ponovo biti dete i raditi posao koji voliš skoknite do […]

Comments are closed.